12. Sınıflar Yüz Yüze Eğitime Başlıyor
Eklenme Tarihi: 26 Mart 2021, 11:32

25 Mart Perşembe günü KKTC Eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararlar neticesinde, 29 Mart Pazartesi günü 12. sınıf öğrencilerimizle yüz yüze eğitime başlayacağımızı bilgilerinize sunarız.

Takip edeceğimiz program aşağıda özetlenmiştir:

1. Dersler 08:20-14:30 arasında gerçekleşecektir.
  2. Yemek arası 12:20-13.10 saatleri arasında olacaktır.
  3. Öğrencilerimiz ders programlarını Edupage aplikasyonundan takip edeceklerdir.
  4. Okul servislerinde bu duruma uygun olacak şekilde düzenleme yapıldığından öğrenciler ilk gün okula aileleri tarafından getirilecek ve derslerin bitiminde otobüslerle evlerine dönecektir. Daha sonraki günlerde öğrenciler okula okul servisleriyle gelecektir.
  5. Öğrenciler okula A Kapısından, vücut sıcaklıkları ölçülerek ve maskeli olarak giriş yapabileceklerdir. Öğrencilerimiz okul üniforma kurallarına uygun olarak gelmelidir.
  6. Okulumuzda COVID-19 pandemisi gereği tüm kurallara uyulması zorunludur. Okulumuz web sayfasından pandemi kuralları ile ilgili hazırlanmış sağlık kılavuzunu okuyabilirsiniz.
  7. Yüz yüze derslere öğrencilerin katılımı zorunludur. Bu süreçte 12. sınıf öğrencilerimize online eğitim verilemeyecektir. Ancak karantina ya da benzeri durumda olan öğrencilerimiz bu durumu belgeledikleri takdirde bu öğrencilere online eğitim sağlanabilecektir.

Sağlık ve esenlikler dilerken, öğrencilerimizle yeniden yüz yüze buluşacağımız için çok mutlu
olduğumuzu belirtmek isteriz.

Okul İdaresi