4. Kariyer Günü Etkinliğimiz
Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2014, 09:34
Son Güncelleme Tarihi:24 Mayıs 2019, 10:06

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimimizin düzenlemiş olduğu “4. Kariyer Günü” etkinliğini kolejimiz ÖSS binası alanında gerçekleştirdik. Sağlık Bilimleri, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen – Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Eğitim Bilimleri Fakültesindeki lisans programlarını tanıtmak amacıyla 55 farklı bölümden akademisyen ve alan çalışanlarından oluşan konuklarımız mesleklerini öğrencilere anlattılar.

Bilinçsizce yapılan meslek seçiminin kişisel ve mesleki yaşamı olumsuz yönde etkileyeceği gerçeğinden hareketle düzenlenmiş olan 4. Kariyer Günü Etkinliğinde öğrenciler, gelecekte seçmeyi düşündükleri mesleklere ait özellikleri, çalışma hayatında ne gibi iş kollarının olduğunu, mesleğin olumlu ve olumsuz yönleri ile kariyer gelişiminde izlemeleri gereken sürece ilişkin bilgi aldılar.