Avrupa Birliği Bursları Bilgilendirme Toplantısı
Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2021, 14:31
Son Güncelleme Tarihi:23 Şubat 2021, 11:14

Değerli Öğrenciler,

Bugün online olarak gerçekleştirilen Avrupa Birliği Bursları Bilgilendirme Toplantısı ile ilgili notlar aşağıdaki gibidir:

• Her yıl ocak ayında açıklanan burs programları, bu yıl pandemi sebebiyle mart ayının ikinci haftası açıklanması planlanmaktadır.
  •  Başvurular başlamadan önce basın ve okulların yardımıyla ön bilgilendirmeler ve gerekli bütün duyurular yapılacaktır.
  • Burs programlarının açıklanmasının hemen ardından öncelikle okul yönetimleri ve rehber öğretmenler bilgilendirilecektir.
  • Ülkemizde gelişecek pandemi kararlarına göre yüz yüze veya online olarak öğrencileri bilgilendirmek üzere seminerler düzenlenecektir.  Bilgilendirme seminerleri ile ilgili bilgiyi okullar öğrencilere  duyaracaktır.
  • Burs programının içeriği daha sonra detaylı şekilde dökümanlarla açıklanacaktır ancak İngiltere’nin bu programda yer almayacağı önceden açıklanmıştır.
  • Başvuru portalı her yıl olduğu gibi bu yılda 50 gün boyunca açık kalacaktır.