Değerli Velilerimiz ve Öğrencilerimiz
Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2021, 17:01

23 Ocak Cumartesi günü KKTC Sağlık Bakanlığı ve Eğitim Bakanlığı kararları neticesinde 25 Ocak Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlanacaktır. Bu kararlar neticesinde okulumuzda yapılacak program aşağıda özetlenmiştir:

1. Çatalköy-Karşıyaka Bölgeleri arasında ikamet eden öğrencilerimiz haricinde tüm öğrencilerimizin yüz yüze eğitime başlamak üzere okula gelmesi
  2. Çatalköy-Karşıyaka Bölgeleri ve bu bölgeler arasında ikamet eden öğrencilerimizin derslerine online olarak katılması gerekmektedir. Söz konusu öğrencilerimizin listesi öğretmenlerine verilecek ve öğrencilerimiz online ders kodu ile yüz yüze okul programı sırası ile derslerine katılabilecektir.
  3. Çatalköy-Karşıyaka Bölgeleri ve bu bölgeler arasında ikamet eden öğretmenlerimiz derslerini online olarak yapacaktır. İkametgahı yukarıda belirtilen bölgelerde olan öğretmenlerimizin öğrencileri okula gelirken gerekli teknolojik ekipmanlarını (ipad, tablet, kulaklık vb) getirmeleri gerekmektedir. Bu öğretmenlerimizin isimleri aşağıdaki listede verilmiştir:

Ayla Dikengil (SCIENCE-BIOLOGY)
Fatma Elagöz (ECONOMICS-BUSINESS)
Ferdiye Kanaga (ENGLISH)
Gülten Sert (ENGLISH) İlknur Kalabalık (FRENCH)
İzlem Erülkü (ENGLISH)
Mustafa Anayasa (SCIENCE-BIOLOGY)
Ödül Sonel (ENGLISH)
Yeliz Akça (CHEMISTRY)
Zühre Çalışır (ENGLISH)

1. Tüm öğrenciler yüz yüze eğitime dönene kadar okulumuzda yeni konular işlenecektir.
  2. Birinci dönem final sınavları KKTC Eğitim Bakanlığı kararlarına göre duyurulacaktır.
  3. Varsa temaslı öğrencilerimizin (kendileri ve ailesi fark etmeksizin) okul idaresine bilgi vermesi gerekmektedir. İzolasyon veya karantina süreleri boyunca derslerine online olarak katılmaları sağlanacaktır. Devamsız olarak gösterilmeyeceklerdir.

NOT: Yukarıda bahsedilen durumlar dışındaki öğrencilerimiz online eğitime kabul edilmeyecektir (Sağlık Kurulu’nun verdiği rapor haricinde).

OKUL İDARESİ