Değerli Velilerimizin ve Öğrencilerimizin Dikkatine
Eklenme Tarihi: 31 Aralık 2020, 11:56

Sağlık Bakanlığı ve Eğitim Bakanlığının almış olduğu kararlar doğrultusunda tüm okulların yarıyıl tatili öne alınmış olup, 4 Ocak -15 Ocak 2021 tarihleri arasında okullar kapalı olacaktır. Bu nedenle okulumuz ikinci döneme 18 Ocak 2021 Pazartesi günü başlayacaktır.

Bu süreçte okulumuzda uygulanacak program aşağıda özetlenmiştir:

1. Birinci dönem final sınavları, ikinci dönem başladıktan sonra Eğitim Bakanlığının alacağı karar doğrultusunda uygun zamanda gerçekleştirilecektir. Güncel bilgiler sizlerle paylaşılacaktır.
  2. Mayıs-haziran Cambridge ve Pearson Edexcel IPLS/IGCSE/GCSE/GCE sınavları için başvuru süresi 29 Ocak Cuma tarihine kadar uzatılmıştır.
  3. Pearson Edexcel ocak sınavları duyurulan tarihlerde gerçekleşecektir. Bu sınavlara hazırlık amacı ile yapılan MOCK sınavlarının çözümü öğrencilere önceden gönderilen tarihlerde ONLINE olarak Google Meet portalı üzerinden gerçekleştirilecektir. İlgili dersin hangi saatte yapılacağı öğretmenler tarafından duyurulacaktır.
  4. 11-12 A-Level (11N,M,T,d ve 12N,M,D) öğrencilerimizin uluslararası sınavları 22 Ocak Cuma günü tamamlanacağından okula 25 Ocak Pazartesi başlayacaklardır.
  5. 12. sınıf olup okulumuz Akademik Danışmanlık Ofisi ile üniversite başvurularını yapan öğrencilerimizle görevli öğretmenlerimiz iletişim kuracaktır.
  6. Sınıf ve ders öğretmenleri öğrencilerimize yapacağı gerekli duyuruları Google Classroom portalı üzerinden gerçekleştirecektir.
  7. Okulumuz yarıyıl tatili boyunca hafta içi her gün 08.00-15.45 saatleri arasında açık olacaktır. Bu süreçte sekreterya, muhasebe ve üniforma satış hizmetleri devam edecektir.

Bu vesile ile tekrardan 2021 yılının sizlere sağlık, huzur ve sevgi dolu günler getirmesini dileriz.

Asım İdris
Okul Müdürü