İngilizce Bölümümüzün Red Nose Day (Kırmızı Burun Günü) Etkinliği
Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2014, 19:24
Son Güncelleme Tarihi:21 Mayıs 2019, 09:26

Comic Relief isimli hayır kurumu tarafından hayata geçirilen ve Red Nose Day (Kırmızı Burun Günü) ismiyle bilinen organizasyon, yardıma muhtaç çocuklara bağış toplayıp bir nebze olsun onlara fayda sağlamak amacıyla hayata geçirilmiştir.

Yakın Doğu Koleji olarak kuruluşumuzdan itibaren adımızı akademik başarılarımızın yanı sıra gerçekleştirdiğimiz yardım kermesleri ile de duyurmuş, gerek yut içi gerekse yurt dışında doğal afete uğramış insanlara veya hastalığından dolayı yardıma muhtaç kişilere yardımı kendisine görev edinmiş bir eğitim kurumu olarak bugün de kolejimiz İngilizce Bölümünün ilkini gerçekleştirdiği yardım günün öncülüğünü Ortaokul İngilizce Öğretmenlerinden Melis Yücesan ve Zehra Kebapçıoğlu'u üstlendi. Tüm öğretmen ve öğrencilerin günlerece çalıştığı bu yardım kampanyasını 3,5 yaşındaki Lösemi hastası güzel güzeli Derin Aktaşşlı için hayata geçirmiş bulunmaktayız.
Toplanan bağışlar, LÖSEV aracılığıyla güzel kızımız Derin’e ulaştırılacaktır.