Üniversite Danışmanlık

Yakın Doğu Koleji bünyesinde 2019-2020 akademik yılı itibariyle ‘’Academic Advisory’’adı ile bir danışmanlık birimi oluşturulmuştur. Yurt dışında eğitim almış danışman kadrosu ve rehberlik bölümü desteği ile Yakın Doğu Koleji öğrencilerine, aldıkları uluslararası standartlardaki eğitimin yanında ücretsiz danışmanlık servisi de verilmektedir.

Vizyonumuz, dünyanın her noktasına üniversite eğitimi amaçlı gidecek olan kolejimiz öğrencilerine, kariyer hedefleri doğrultusunda, aileleriyle işbirliği yaparak bilgi vermenin yanı sıra, başvuru ve kabul süreci boyunca profesyonel anlamda destek olmaktır.

En güncel ve doğru bilgiler ışığında, kişilerin bireysel yetenekleri ve şartları göz önünde bulundurularak en etkin bir biçimde hedeflerine ulaşmaları sağlanmaktadır.

Akademik danışmanlık hizmetlerimizle ilgili kişisel ve detaylı bilgi edinmek için, danışmanlarımıza, academic.advisory@nec.k12.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.