Yakın Doğu Koleji Araştırma Ve Gözlem Kulübü Etkinliklerine Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2013, 15:50
Son Güncelleme Tarihi:20 Mayıs 2019, 16:26

Yakın Doğu Koleji Araştırma ve Gözlem Kulübü, bu haftaki etkinlikleri kapsamında Organik Yaşam ve Tarım Derneği’ni (ORYAT) konuk etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ORYAT kurucu üyelerinden Erkut Uluçam’ın yaptığı sunumun ardından öğrenciler, organik tarım hakkında düşüncelerini aktardılar ve sorular Uluçam’a sordular.

Söyleşi sonrasında, Kıbrıs’ta yapılan organik tarımın durumunu da tartışan kulüp öğrencileri, Erkut Uluçam’dan çok faydalandıklarını, çok yararlı bir sunum gerçekleştidiğini belirttiler.

Sunumda kulüp öğretmenlerinden Halil Selçuk, Hüseyin Tufan ve Nazım Kaşot da hazır bulundu. Araştırma ve Gözlem Kulübü, organik yaşamda oldukça önemli olan organik tarım hakkında farkındalık yaratmak amacıyla faaliyetlerine devam edecektir.