Yakın Doğu Ortaokulu Öğrencileri “Arkadaşlık Günü” Etkinliğinde Çeşitli Paylaşımlar Yaparak Keyifli Vakit Geçirdiler…
Eklenme Tarihi: 15 Mart 2020, 19:06

Yakın Doğu Kolejinde Ortaokul öğrencilerinin kendi aralarındaki ilişkilerini sağlamlaştırmak, birbirleri arasındaki olumlu hareketleri pekiştirmek, arkadaşlığın, dostluğun önemini kavratmak amacıyla “Arkadaşlık Günü” (Friendship Day) etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler kendi uçurtmalarını, bisikletlerini, kaykaylarını ve sahip oldukları diğer araç gereçleri okula getirerek kendi aralarında paylaştılar. Çeşitli oyunlar oynayan öğrenciler eğlenirken, paylaşmanın da verdiği mutluluğu yaşadılar.

Ömer Özkan: “Paylaşmayı Öğrenmek Temel Amacımız…”
Yakın Doğu Koleji Ortaokul Müdürü Ömer Özkan etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocuklara, gençlere verilecek eğitimin temel konusunun “Paylaşmayı öğrenmek” olduğunu ifade ederek, bu etkinlikle özellikle çocuklarda paylaşım içerisinde olmanın farkındalığının altını çizmek istediklerini belirtti.

Özkan, öğrencilerin toplum içinde sergileyecekleri güzel davranışların önemli olduğunu, bunun temelinin küçük yaşlarda atılması gerektiğini ve her güzel davranışın takdir edilmesinin çocuklar tarafından daha çok benimsendiğini ve tüm bunların da düzenlenen etkinliklerle pekiştirildiğini söyledi.