YDK Gözlem ve Araştırma Kulübü Doğa Fotoğrafçısı Sami Tamson’u Konuk Etti
Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2013, 15:43
Son Güncelleme Tarihi:20 Mayıs 2019, 16:26

Yakın Doğu Koleji Gözlem ve Araştırma Kulübü; bu haftaki etkinlikleri kapsamında, matematik öğretmeni ve doğa fotoğrafçısı Sami Tamson’u konuk etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cypurs) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Tamson sunumunda; makro çekim teknikleri ve Kıbrıs’taki orkideler ve endemik bitkilerle ilgili öğrencilere genel bilgiler verdi. Sunumun ardından fotoğraflarla endemik bitkilerin tanıtımı yapıldı.

Çok iyi bir matematik öğretmeni olmasının yanında çok iyi bir de doğa fotoğrafçısı olan Tamson, güzel sunumu ve anlatımından ötürü öğrencilerin dikkatini çekerek konu hakkında farkındalık yarattı.

Etkinlik sırasında kulübümüz öğretmenlerinden Halil Selçuk, Hüseyin Tufan, Figen Gayi ve Nazım Kaşot da sunumda hazır bulundu.