YDK Ortaokul Fotoğrafçılık Kulübü Mehmet Türkelman’ı Konuk Etti
Eklenme Tarihi: 14 Mart 2014, 21:11
Son Güncelleme Tarihi:23 Aralık 2019, 14:16

YDK Ortaokul Fotoğrafçılık Kulübü Mehmet Türkelman’ı Konuk Etti
Yakın Doğu Koleji (Near East College) Ortaokul Fotoğrafçılık Kulübü, bu haftaki etkinlikleri kapsamında, Kıbrıs Türk Fotoğraf Sanatı Derneği (KIFSAD) Başkanı Mehmet Türkelman’ı konuk etti.

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; başarılı fotoğraf sanatçılarından, KIFSAD Başkanı Türkelman, ögrencilere fotoğraf sunumu yaptı.

Sunum kulüp öğrencilerinin bu fotoğraflar hakkında tartışmasına olanak sağlarken, fotoğrafçılık hakkında bilinçlenmesine de katkı koydu.

Yakın Doğu Koleji (YDK) Ortaokul Fotoğrafçılık Kulübü Sorumlusu Duyal Tüzün de bu sunum sonrası Türkelman’a, Yakın Doğu Koleji adına teşekkür plaketi takdim etti.