YDK’dan Lefkoşa Tarihi Eserler Gezisi
Eklenme Tarihi: 14 Mart 2014, 21:18
Son Güncelleme Tarihi:20 Mayıs 2019, 16:28

YDK’dan Lefkoşa Tarihi Eserler Gezisi
Yakın Doğu Koleji, bünyesindeki kulüplerle daha da zenginleşerek öğrencilerine kültürel zenginliklerimizi daha yakından tanıma fırsatı veriyor. Akademik bilginin yanında yerinde görerek öğrenmeye de çok önem veren Yakın Doğu Koleji, geçtiğimiz günlerde Yakın Doğu Koleji Gözlem ve Araştırma Kulübü ile Yakın Doğu Lise Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri ve öğretmneleriyle Lefkoşa’nın tarihi yerlerini gezdiler.

Öğrenciler; kulüp Tarih öğretmeni Hüseyin Tufan tarafından bölgedeki tarihi eserler hakkında bilgilendirildikten sonra da Yakın Doğu Koleji Lise Fotoğrafçılık Kulübü öğretmeni Nazım Kaşot eşliğinde fotoğraf çekimi yaptılar. Çekilen fotoğraflar, iki kulübün ortak düzenleyeceği bir fotoğraf yarışması sonrası da yıl sonu sergilenecektir. Kulüpler gezilerine devam edeceklerdir.