YGS KKTC Birincisi YDK 12inci Sınıf Öğrencisi İlkem Gardiyanoğlu
Eklenme Tarihi: 02 Nisan 2014, 13:00
Son Güncelleme Tarihi:21 Mayıs 2019, 08:54

YDK Koleji 12′inci sınıf öğrencisi İlkem Gardiyanoğlu YGS1 , YGS2, YGS 3,YGS4, YGS5 ve YGS6 sınavlarında KKTC birincisi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, YDK Müdürü Işılay Arkan , YDK olarak bizde eğitimimize toplumumuza, dünyaya seslenecek şekilde büyük bir çalışma içersindeyiz bu bağlamda sistemimizi, ortaokul’dan ayrı lisemizi ikiye böldük. Birincisi Amerika’ya, Avrupa’ya İngiltere’ye hazırlayan sınıflarımız, diğeri ise Türkiye ve adamızdaki üniversitelere hazırlanan sınıflarımızdır dedi.

Arkan “ ÖSS grubumuzda yıllardır büyük çalışmalar yaptık, büyük başarılarımız oldu. ÖSS ile ilgili çok ciddi çalismalar oldu. Ögretmenin de heyecanı ögrencinin ilgisiyle artıyor. Yanımdaki ögrenci 6. Sınıftan itibaren, 12. Sınıfa kadar hep bizde okudu. Temeli bizde aldı. Öyle bir noktaya geldi ki össye hazırlanması gerekti. ÖSS sınavanında YGS 1 , YGS 2, YGS 3, YGS 4, YGS 5 ve YGS 6′da, KKTC’de birinci oldu. Büyük bir heyecan içerisindeyiz diyerek mutluluğunu dile getirdi.

YDK Koleji 12′inci sınıf öğrencisi İlkem Gardiyanoğlu ise konuşmasında, ”Bu başarıyı elde etmek için tabiki de, sadece bir senelik çalışma yeterli değildi, orta birinci sınıftan beri hedefimi biliyordum. Zaten başından beri yüksek bir puan yapmak istediğimi, dereceye girmek istediğimi biliyordum, hocalarımın da, alanlarında en iyilerinden olduğuna emindim. O yüzden bana her zaman yardım ettiler her konuda, sadece derslerde değil, dışarıda da hep yanımda oldular”dedi.

Bunun sonucunda istediğim başarıyı elde ettim, diyen İlkem Gardiyanoğlu, Özellikle beni yetiştiren hocalarıma teşekkür ederim. diyerek Sınavlara hazırlanmanın, son seneye bırakılacak bişey olmadığını belirtti.Gardiyanoğlu, başarılı olmak isteyenlere de “Hedefinizi belirleyin, öss’ye hazırlanmak çok uzun tempo gerektirir sistemli ve düzenli olun” dedi.