Üniforma

Yakın Doğu Koleji Üniforma Hizmetleri
Akademik yılın başında aşağıdaki görsel içeriğindeki tüm ürünler okul ücretleri kapsamında her öğrenciye sağlanmaktadır.

Yakın Doğu Koleji Üniforma Kuralları

Tüm Kız ve Erkek Öğrencilerin Dikkat Etmesi Gereken Üniforma Kuralları
Okul üniforması, okulumuzdaki NEC Store’dan temin edilecektir. Üniforma üzerinde herhangi bir model değişikliği yapılamaz.

Öğrencilerimiz okula gelirken:

Kız Öğrenciler;

• Okula ait armalı tüm ürünleri giyilebilir (Şort sadece beden eğitimi derslerinde, eşofman takımı ise beden eğitimi derslerinde ve sınav haftalarında giyilebilir.)
  • Saçları naturel renkte olmalıdır, saçlarına herhangi bir aksesuar takamazlar.
  • Makyaj yapamazlar.
  • Tırnaklar kısa ve temiz olmalıdır. Jel tırnak yapamazlar.
  • Kulağına bir çift küpe takabilirler.
  • Hızma ve piercing takamazlar. Bu aksesuarların takılması halinde öğrenciden alınacak ve geçici süreliğine okul idaresinde toplanacaktır.

Erkek Öğrenciler;

• Okula ait armalı tüm ürünler giyilebilir (Şort sadece beden eğitimi derslerinde, eşofman takımı ise beden eğitimi derslerinde ve sınav haftalarında giyilebilir.)
  • Saç boyları serbesttir ancak saçları boyasız olmalıdır.
  • Sakal ve bıyık bırakamazlar.

Önemli notlar:

1. Öğrencilerin dönem içerisinde kulak, burun ve kaş deldirmeleri uygun değildir.
  2. Öğrencilerimizin dövme yaptırmaları uygun değildir.
  3. Okul saatleri süresince ders ve teneffüs saatleri de dahil olmak üzere öğrencilerimizin cep telefonları kapalı konumda olmalıdır. Okul içerisinde aktif durumda görülen telefonlara geçici süreyle el konulacaktır. Telefonlar görüldüğü takdirde öğrenciden alınacak ve okul idaresine verilecektir.
  4. Okula telefon getirildiği takdirde, cep telefonunun hasar görmesinden ve kaybolmasından okul idaresi sorumluluk kabul etmeyecektir.
  5. Öğrencilerin okula motosiklet veya araba ile gelmeleri tehlike arz ettiği için yasaktır.

HER ÖĞRENCİ DİPLOMASINI ALANA KADAR YUKARIDA BELİRTİLEN TÜM KURALLARA OKUL SINIRLARI VE OKUL SERVİSİ İÇERİSİNDE UYMAK ZORUNDADIR. KURALLARA UYMAYAN ÖĞRENCİLER DERSE ALINMAYACAK VE EVE GÖNDERİLECEKTİR.