Burs Sıralama ve Giriş Sınavı Bilgilendirme

Sınav başvurularınızı internet sitemiz üzerinden veya okullarımıza gelerek yapabilirsiniz.

Sınav başvuru linkleri aşağıdadır;

Yüz yüze sınav kayıtları için Lefkoşa’da Yakın Doğu Koleji Ortaokul sekreterliği, Mağusa için Yakın Doğu Yeniboğaziçi Koleji sekreterliği ve Girne için ise Dr. Suat Günsel Girne Koleji sekreterliğine başvurabilirsiniz.

Sınav kayıtları 30 Mayıs Cuma günü saat 15:00’e kadar devam edecektir.
Sınav giriş ücreti olan 500 TL’yi aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırmanız ve ödeme dekontuyla birlikte öğrencinin bir adet fotoğrafını ilgili okul sekreterliğine teslim etmeniz gerekmektedir.

LEFKOŞA VE YENİBOĞAZİÇİ EĞİTİM VAKFI HESAP NO 600005848

DR. SUAT GÜNSEL GİRNE EĞİTİM VAKFI HESABI HESAP NO 600006998

Online kayıt sırasında, alınan banka dekontunun fiş numarasını, sadece rakam olarak başvuru formuna yazmanız gerekmektedir. Online başvuru yapıldıktan sonra e-mail adresinize Sınav Giriş Kartı gönderilecektir. Başvuru yapıldıktan sonra giriş kartınız size ulaşmıyor ise lütfen okul idaresi ile iletişime geçiniz.

Detaylı Bilgi
Hafta içi 08.30-15.00 saatleri arasında, Kolejlerimizin eğitim sistemi, giriş sınavı, burs sistemi, vizyonu, aktiviteleri, sportif ve akademik başarıları hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için bizlerle yüz yüze görüşebilir veya Yakın Doğu Koleji (Lefkoşa) için 0548 841 09 35 numaralı telefondan, Dr. Suat Günsel Girne Koleji için 0548 851 65 11 numaralı telefondan ve Yakın Doğu Koleji Yeniboğaziçi için 0548 829 93 38 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.